Trajnim: “Menaxhimi i Riskut në organizata”

Autoriteti Kombëtar për Sigurinë Kibernetike (AKSK) në bashkëpunim me Software Engineering Institute (SEI) dhe me mbështetjen e Departamentit Amerikan të Shtetit, do të organizojë në datat 3-5 Qershor, ora 8:30-16:30, trajnimin online me temë “Enterprise Risk Management”.. Qëlllimi i këtij trajnimi është rritja e kapaciteteve në vlerësimin dhe menaxhimin e riskut në sigurinë kibernetike. Inkurajojmë […]

Përfundon me sukses Webinari mbi Sulmet Phishing

Ditën e enjte, Autoriteti Kombëtar për Sigurinë Kibernetike, zhvilloi Webinarin e dytë me temë “Sulmet Phishing, metodat e reja të sofistikuara”. Më shumë se 200 pjesëmarrës, nga sektori publik dhe privat, u informuan rreth teknikave të mashtrimit online nga eksperti i Autoritetit z.Bledi Kacadej.

Takimet Strategjike të AKSK në New York: Bashkëpunim për Zhvillimin e Ekosistemit Kibernetik Shqiptar

Gjatë vizitës në New York në ndjekje të aktiviteteve të zhvilluara në OKB, zv. Drejtoresha e Përgjithshme e AKSK, znj. Floreta Faber, pati mundësinë të zhvillonte takime me përfaqësues të organizatave dhe vendeve partnere kryesore të Shqipërisë, në përpjekjen e zhvillimit dhe modernizimit të gjithë ekosistemit kibernetik.

Ndërgjegjësimi Për Mbrojtjen Online Të Fëmijëve Dhe Të Rinjve në Gjirokastër

Në datën 16 Maj, në qytetin e Gjirokastrës, Autoriteti Kombëtar për Sigurinë Kibernetike (AKSK) në bashkëpunim me Agjencinë Shtetërore për të Drejtat dhe Mbrojtjen e Fëmijës (ASHDMF) zhvilloi në Shkollën 9-vjeçare “Andon Zako Çajupi”, takimin e radhës ndërgjegjësues për Mbrojtjen Online të Fëmijëve dhe të Rinjve për përdorimin në mënyrë të sigurt të internetit. Në […]

Webinari i radhës me temë: “Sulmet Phishing, Metodat e reja të sofistikuara”

Në epokën e sotme digjitale, ne jemi vazhdimisht të prekshëm në hapsirën e internetit. Por si mund të dallojmë një sulm phishing? Autoriteti Kombëtar për Sigurinë Kibernetike do të organizojë webinarin me Temë: “Sulmet Phishing, Metodat e reja të sofistikuara”. Pavarësisht nëse jeni një profesionist apo sapo keni filluar udhëtimin tuaj, ky webinar është për […]

AKSK