Evente të përfunduara

Trajnim: “Menaxhimi i Riskut në organizata”

03.06.2024 – 05.06.2024 @ 8:30 am – 4:30 pm – Autoriteti Kombëtar për Sigurinë Kibernetike (AKSK) në bashkëpunim me Software Engineering Institute (SEI) dhe me mbështetjen e Departamentit Amerikan të Shtetit, do të organizojë në datat 3-5 Qershor, ora 8:30-16:30, trajnimin online me temë “Enterprise Risk Management”. Qëlllimi i këtij trajnimi është rritja e kapaciteteve në vlerësimin dhe menaxhimin e riskut në sigurinë kibernetike. Inkurajojmë […]

Webinar online me temë: “Sulmet Phishing, Metodat e reja të sofistikuara”

23.05.2024 @ 3:00 pm – 4:00 pm – Në epokën e sotme digjitale, ne jemi vazhdimisht të prekshëm në hapsirën e internetit. Por si mund të dallojmë një sulm phishing? Autoriteti Kombëtar për Sigurinë Kibernetike do të organizojë webinarin me Temë: “Sulmet Phishing, Metodat e reja të sofistikuara”. Pavarësisht nëse jeni një profesionist apo sapo keni filluar udhëtimin tuaj, ky webinar është për ju […]

Trajnim nga AKSK në bashkëpunim me CRDF Global për Higjienën Kibernetike

30.05.2024 @ 12:00 am – Ju ka ndodhur ndonjëherë që të dhënat tuaja personale të jenë rrezikuar në internet? A jeni të gatshëm të mësoni më shumë për të mbrojtur veten dhe të tjerët nga këto rreziqe? Ju ftojmë të regjistroheni në trajnimin online për higjienën kibernetike duke zgjedhur datën 28 ose 30 Maj në linkun e mëposhtëm: https://aksk.gov.al/praktikat-me-te-mira-ne-sigurine-dhe…/ Trajnimet […]

Trajnim nga AKSK në bashkëpunim me CRDF Global për Higjienën Kibernetike

28.05.2024 @ 12:00 am – Ju ka ndodhur ndonjëherë që të dhënat tuaja personale të jenë rrezikuar në internet? A jeni të gatshëm të mësoni më shumë për të mbrojtur veten dhe të tjerët nga këto rreziqe? Ju ftojmë të regjistroheni në trajnimin online për higjienën kibernetike duke zgjedhur datën 28 ose 30 Maj në linkun e mëposhtëm: https://aksk.gov.al/praktikat-me-te-mira-ne-sigurine-dhe…/ Trajnimet […]

AKSK zhvillon trajnimin me studentët e universiteteve pranë One Albania

14.05.2024 @ 12:00 am – Autoriteti Kombëtar për Sigurinë Kibernetike (AKSK) do të zhvillojë në datën 14 Maj gjatë orës 09:30-13:30 pranë ambienteve të kompanisë One Albania trajnim me studentë praktikantë nga Universitete të ndryshme. Ky trajnim do të udhëhiqet nga ekspertë të Autoritetit ku do të diskutohen tematikat mbi: Sigurinë Kibernetike Menaxhimin e një incidenti kibernetik ku u shpjeguan […]

Trajnim Table TOP Exercise and Cyber Drill në Universitetin Aleksandër Xhuvani, Elbasan

24.05.2024 @ 9:30 am – 1:30 pm – Autoriteti Kombëtar për Sigurinë Kibernetike (AKSK) do të zhvillojë në datën 24 Maj në orën 09:30- 13:30 trajnim me studentët e Universitetit Aleksandër Xhuvani, Elbasan. Ky trajnim do të udhëhiqet nga ekspertë të Autoritetit ku do të trajtohen tematikat mbi: Sigurinë Kibernetike, një prezantim ku do të shpjegohet qëllimi, objektivat, misioni dhe kompetencat e Autoritetit. Menaxhimi […]

Trajnim Table TOP Exercise and Cyber Drill në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, Tiranë

22.05.2024 @ 9:30 am – 1:30 pm – Autoriteti Kombëtar për Sigurinë Kibernetike (AKSK) do të zhvillojë në datën 22 Maj në orën 09:30- 13:30 trajnim me studentët e Fakultetit të Teknologjisë së Informacionit, Tiranë. Ky trajnim do të udhëhiqet nga ekspertë të Autoritetit ku do të trajtohen tematikat mbi: Sigurinë Kibernetike, një prezantim ku do të shpjegohet qëllimi, objektivat, misioni dhe kompetencat e Autoritetit. […]

Trajnim Table TOP Exercise and Cyber Drill në Universitetin Metropolitan

21.05.2024 @ 9:30 am – 1:30 pm – Autoriteti Kombëtar për Sigurinë Kibernetike (AKSK) do të zhvillojë në datën 21 Maj në orën 09:30- 12:00 trajnim me studentët e Universitetit Metropolitan. Ky trajnim do të udhëhiqet nga ekspertë të Autoritetit ku do të trajtohen tematikat mbi: Sigurinë Kibernetike, një prezantim ku do të shpjegohet qëllimi, objektivat, misioni dhe kompetencat e Autoritetit. Menaxhimi i një incidenti kibernetik […]

AKSK