Kalendari Eventeve

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
M
T
W
T
F
S
S
31
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
21
22
23
25
26
27
28
29
30
Trajnim nga AKSK në bashkëpunim me CRDF Global për Higjienën Kibernetike
28.05.2024    
12:00 am
Ju ka ndodhur ndonjëherë që të dhënat tuaja personale të jenë rrezikuar në internet? A jeni të gatshëm të mësoni më shumë për të mbrojtur [...]
Trajnim nga AKSK në bashkëpunim me CRDF Global për Higjienën Kibernetike
30.05.2024    
12:00 am
Ju ka ndodhur ndonjëherë që të dhënat tuaja personale të jenë rrezikuar në internet? A jeni të gatshëm të mësoni më shumë për të mbrojtur [...]
Trajnim: "Menaxhimi i Riskut në organizata"
03.06.2024 - 05.06.2024    
8:30 am - 4:30 pm
Autoriteti Kombëtar për Sigurinë Kibernetike (AKSK) në bashkëpunim me Software Engineering Institute (SEI) dhe me mbështetjen e Departamentit Amerikan të Shtetit, do të organizojë në [...]
Enterprise Risk Management
03.06.2024 - 05.06.2024    
8:30 am - 4:30 pm
The National Cyber Security Authority (NCSA), in collaboration with the Software Engineering Institute (SEI) and with the support of the US Department of State, will [...]
18 Jun
18.06.2024 - 19.06.2024    
12:00 am
Data: 18-19 Qershor Ora: 09:00 - 13:00 Vendndodhja: Tirana International Hotel
Webinar online me temë: "Qeverisja dhe Standardet e Sigurisë Kibernetike"
20.06.2024    
3:00 pm - 4:00 pm
Autoriteti Kombëtar për Sigurinë Kibernetike do të organizojë webinarin e radhës me Temë: ”Qeverisja dhe Standardet e Sigurisë Kibernetike”. Pavarësisht nëse jeni profesionist me përvojë [...]
Online Webinar on "Cybersecurity Governance and Standards"
20.06.2024    
3:00 pm - 4:00 pm
The National Authority for Cyber ​​Security will organize the next webinar with the Topic: "Cyber ​​Security Governance and Standards". Whether you are a seasoned professional [...]
24 Jun
24.06.2024 - 25.06.2024    
12:00 am
Data: 24-25 QershorOra: 09:00 - 13:00Vendndodhja: Tirana International Hotel
AKSK