Eventet në vijim

Cyber Fortress

23.07.2024 – 24.07.2024 @ 12:00 am – AKSK në bashkëpunim me CRDF do të organizojë eventin “Cyber Fortress” Data: 23 – 24 Korrik Vendndodhja: Xheko Imperial Hotel

Webinarin online me temë: “Sulmet Kibernetike, Vektorët e Sulmeve dhe Mbrojtja ndaj tyre”

26.07.2024 @ 3:00 pm – 4:00 pm – Autoriteti Kombëtar për Sigurinë Kibernetike do të organizojë webinarin e radhës me Temë: “Sulmet Kibernetike, Vektorët e Sulmeve dhe Mbrojtja ndaj tyre”. Pavarësisht nëse jeni profesionist me përvojë apo sapo keni nisur udhëtimin tuaj, ky webinar është për ju dhe do t’ju ofrojë njohuritë si:* Çfarë janë sulmet kibernetike* Cilët janë Vektorët e sulmeve* Si të mbrohemi […]

AKSK