NJOFTIM ZYRTAR

Nisur nga publikimi i fundit në kanalin e Telegram Homeland Justice, informojmë se nuk ka asnjë tregues për sulme kibernetike drejt institucioneve publike apo private në Shqipëri. Shërbimet në infrastrukturat e vendit tonë vazhdojnë të funksionojnë normalisht.   Autoriteti Kombëtar për Sigurinë Kibernetike (AKSK) është 24 orë në shërbimin tuaj.  

Deklaratë Zyrtare

Në vijim të një kërkese me e-mail zyrtar drejtuar Autoritetit Kombëtar për Certifikimin Elektronik dhe Sigurisë Kibernetike (AKCESK) ditën e sotme datë 23.11.2023, është kërkuar të bëhej urgjent bllokimi i API-t për shkak të mungesës së sigurisë në aplikacionin e-Albania. AKCESK kërkoi në mënyrë të menjëhershme Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit (AKSHI) dhe palëve […]

AKSK