NJOFTIM ZYRTAR

Nisur nga publikimi i fundit në kanalin e Telegram Homeland Justice, informojmë se nuk ka asnjë tregues për sulme kibernetike drejt institucioneve publike apo private në Shqipëri. Shërbimet në infrastrukturat e vendit tonë vazhdojnë të funksionojnë normalisht.

 

Autoriteti Kombëtar për Sigurinë Kibernetike (AKSK) është 24 orë në shërbimin tuaj.

 

Webinar online me temë: “Qeverisja dhe standardet e sigurisë kibernetike”
AKSK