Këshilla

Rëndësia e identifikimit me 2 faktorë (2FA)


Disa këshilla praktike për një internet të sigurt në shtëpitë tuaja


6 këshilla si të siguroni llogarinë tuaj


Si të bëni blerje të sigurta online


7 këshilla i të parandaloni zinxhirin e një sulmi Ransomware


Vjedhja e të dhënave çfarë është dhe si mund ta shmangni atë

Si janë duke e përdorur hakerat inteligjencën artificiale


Siguria Fizike – Bizneset e Vogla


6 këshilla për rujatjen e pajisjeve të punës kur i përdorni në shtëpi


Cfarë duhet të bëni nëse iu kanë vjedhur kartën e kreditit apo të dhënat bankare


Si të dalloni nëse telefoni juaj është sulmuar


Si të dallojmë faqet mashtruese në internet


6 këshilla për të zbuluar një email keqdashës


A është ky një phishing email?


Këshilla si të qëndroni të sigurt në internet gjatë udhëtimeve tuaja


A është hakuar llogaria juaj e mediave sociale?


Si të mbroni pajisjen tuaj mobile – Mendohuni 2 herë përpara se të klikoni!


6 mënyra për të përmirësuar sigurinë e të dhënave


Këshilla që duhet të ndiqni kur bleni një pajisje të re elektronike


Çfarë janë sulmet smishing dhe vishing dhe këshilla si të mbrohemi


Siguroni pajisjet elektronike në rrjetin tuaj 


Aplikacionet kërcënuese në rrjetet sociale – Rreziqe dhe këshilla


Këshilla si të mbroheni nga sulmet Malware


Si të mbrojmë pajisjet mobile nga sulmet Ransomware?


Sulmet phishing – Bizneset e vogla


Privatësia e të dhënave personale


Si të shmangim kërcënimet e Inxhinierisë Sociale


Bizneset e vogla – Këshilla për Sigurinë e Emailit


Këshilla për mbrojtjen nga sulmet DDoS


Si të mbroni biznesin tuaj nga sulmet DDoS


Sulmet e Inxhinierisë Sociale


Anatomia e një sulmi Kripto-Ransomware


Si funksion një sulm Ransomware


Mbroni fëmijët në realitetin virtual!


Këshilla si të mbroni telefonin tuaj


Sulmet phishing: Satistika dhe këshilla


Si të mbani të Sigurtë Biznesin tuaj


Sinjale paralajmëruese mbi Sigurinë kibernetike


Anatomia e një hakeri


Vulnerabilitete të identifikuara gjatë tre mujorit të dytë të vitit 2023


7 Këshilla si të veproni nëse jeni mashtruar në internet.


Këshilla mbi Sigurinë financiare në Internet


Bizneset e vogla – Këshilla për Sigurine Kibernetike


Autentifikimi me shumë faktorë – Mbroni veten nga sulmuesit kibernetik!


Këshilla për ruajtjen e fjalëkalimit


Udhëzim – Shadow IT


Këshilla për Sigurinë e Emailit


Siguria kibernetike në blerjet online. Si të dallojmë faqet web të Sigurta!


Siguria kibernetike në Sektorin Akademik


Siguria Kibernetike në Sektorin Shëndetësor


Sulmet Phishing: Mbroni organizatën tuaj! 


Tregohuni vigjilent ndaj sulmeve phishing


Lundro i sigurtë nga shtëpia


Si të përdorim e-platformat!


Mbroni biznesin tuaj – Ndërrmarje të vogla dhe të mesme


Metodologjia gjatë krizës kibernetike


Trajnime Me CII/Takime Konsultuese

AKSK