Western Balkan Cyber Camp Udhetimi Fantastik 3 Ditor ne Boten e Sigurise Kibernetike

Kështu përfundoi udhëtimi fantastik 3 ditor i aktivitetit më të madh rajonal për të rinjtë në sigurinë kibernetike, Western Balkans Cyber Camp!
Jemi të lumtur dhe mirënjohës për çdo pjesëmarrës, që e ka bërë këtë event të përvitshëm më të pëlqyerin e të gjithëve!
AKSK Trajnon Studentët e Universitetit Aleksandër Xhuvani në Elbasan për Sigurinë Kibernetike
AKSK