Vizita e Studentëve nga Universiteti Ndërkombëtar i Strugës tek AKCESK: Nxitja e Liderëve të Sigurisë Kibernetike

Sot, një grup studentësh nga Universiteti Ndërkombëtar i Strugës vizituan AKCESK, ku u njohën me kuadrin rregullator të sigurisë kibernetike, si dhe me sfidat e kërcënimet më të fundit në fushë.

Studentët u inkurajuan të aplikojnë për Western Balkans Cyber Camp, një aktivitet rajonal i organizuar nga AKCESK, që synon të fuqizojë aftësitë e të rinjve në fushën e sigurisë kibernetike.

 
Takimi i AKCESK me përfaqësues të USAID & CPR
AKSK