Webinar online me temë: “Qeverisja dhe Standardet e Sigurisë Kibernetike”

Webinar online me temë: "Qeverisja dhe Standardet e Sigurisë Kibernetike"

When

20.06.2024    
3:00 pm - 4:00 pm

Event Type

Autoriteti Kombëtar për Sigurinë Kibernetike do të organizojë webinarin e radhës me Temë: ”Qeverisja dhe Standardet e Sigurisë Kibernetike”.
Pavarësisht nëse jeni profesionist me përvojë apo sapo keni nisur udhëtimin tuaj, ky webinar është për ju dhe do t’ju ofrojë njohuritë si:
  • Cilat janë strategjitë për të menaxhuar qeverisjen dhe rreziqet e sigurisë kubernetike;
  • Cilat janë standardet kryesore në menaxhimin e sigurisë së informacionit dhe roli i tyre në ruajtjen e sigurisë;
  • Hapat kryesorë për zbatimin efektiv të një kuadri Governance, Risk and Compliance (GRC) duke përfshirë vlerësimin e rrezikut, zhvillimin e politikave dhe trajnimin e punonjësve.
Ky sesion informues do të fillojë në:
  • 20 Qershor
  • Ora 15:00-16:00
  • Online
  • Gerald Bici
Registrimet për këtë webinar mund të bëhen duke klikuar në linkun më poshtë
ose për më shumë informacion vizitoni www.aksk.gov.al
Trajnimi i AKSK për rritjen e kapaciteteve të stafit të Infrastrukturave Kritike dhe të Rëndësishme të Informacionit si dhe Institucioneve të Sigurisë
AKSK