Trajnimi i AKSK për rritjen e kapaciteteve të stafit të Infrastrukturave Kritike dhe të Rëndësishme të Informacionit si dhe Institucioneve të Sigurisë

Trajnimi i AKSK për rritjen e kapaciteteve të stafit të Infrastrukturave Kritike dhe të Rëndësishme të Informacionit si dhe Institucioneve të Sigurisë

When

18.06.2024 - 19.06.2024    
12:00 am

Event Type

Data: 18-19 Qershor

Ora: 09:00 – 13:00

Vendndodhja: Tirana International Hotel

Trajnim: “Menaxhimi i Riskut në organizata”
AKSK