Trajnimi i AKSK për rritjen e kapaciteteve të stafit të Infrastrukturave Kritike dhe të Rëndësishme të Informacionit si dhe Institucioneve të Sigurisë

When

24.06.2024 - 25.06.2024    
12:00 am

Event Type

Data: 24-25 Qershor
Ora: 09:00 – 13:00
Vendndodhja: Tirana International Hotel
Webinar online me temë: “Qeverisja dhe Standardet e Sigurisë Kibernetike”
AKSK