Trajnim: “Menaxhimi i Riskut në organizata”

Trajnim: "Menaxhimi i Riskut në organizata"

When

03.06.2024 - 05.06.2024    
8:30 am - 4:30 pm

Event Type

Autoriteti Kombëtar për Sigurinë Kibernetike (AKSK) në bashkëpunim me Software Engineering Institute (SEI) dhe me mbështetjen e Departamentit Amerikan të Shtetit, do të organizojë në datat 3-5 Qershor, ora 8:30-16:30, trajnimin online me temë “Enterprise Risk Management”.
Qëlllimi i këtij trajnimi është rritja e kapaciteteve në vlerësimin dhe menaxhimin e riskut në sigurinë kibernetike.
Inkurajojmë punonjësit e profilizuar në IT/ ICT/ siguri kibernetike të regjistrohen në linkun e mëposhtëm.
Webinar online me temë: “Sulmet Phishing, Metodat e reja të sofistikuara”
AKSK