Trajnim teknik nga ekspertët e AKCESK në Institutin Kanadez të Teknologjisë (CIT)

Trajnim teknik nga ekspertët e AKCESK në Institutin Kanadez të Teknologjisë (CIT)

When

25.04.2024    
12:00 am

Event Type

Në datën 25 Prill, ora 09:30 – 13:00 do të zhvillohet në Institutin Kanadez të Teknologjisë (CIT) Trajnim Teknik gjithë-përfshirës mbi Sigurinë Kibernetike nga ekspertët e AKCESK.

Në këtë trajnim, do të mësoni se si të zbatoni politikat dhe procedurat e sigurisë, të parandaloni sulmet kibernetike dhe të qëndroni të përditësuar mbi tendencat aktuale të kërcënimeve. Sesioni do të zhvillohet në formën e një simulimi kibernetik përmes platformës Cyber Drill.

Mos e humbisni këtë mundësi të jashtëzakonshme për të ndërtuar një themel të fortë për karrierën tuaj të ardhshme në sigurinë kibernetike.

🗓️𝟐𝟓 Prill, 𝟐𝟎𝟐𝟒
🕐𝟎𝟗:𝟑𝟎 – 13:00
📍𝐋𝐚𝐛 𝟓, 𝐂𝐈𝐓

Webinar online me temë: “Ndërgjegjësimi ndaj Inxhinierisë Sociale”
AKSK