Trajnim në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, UAMD, Durrës me temë: Table Top Exercises and Cyber Drill.

Trajnim në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, UAMD, Durrës me temë: Table Top Exercises and Cyber Drill.

When

26.04.2024    
12:00 am

Event Type

Ditën e premte, datë 26 Prill, AKCESK do të zhvillojë në Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit, UAMD, Durrës një leksion/trajnim të hapur me temë: Table Top Exercises and Cyber Drill.
Trajnimi synon të informojë dhe aftësojë studentët me situata konkrete në mjedisin e sulmeve kibernetike.
Mirëpresim të gjithë studentët dhe stafin e interesuar!

🕘09:00

📍LAB 101, Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit, Universiteti “Aleksander Moisiu” Durrës; Godina qendrore.

Trajnim teknik nga ekspertët e AKCESK në Institutin Kanadez të Teknologjisë (CIT)
AKSK