Trajnim nga AKSK në bashkëpunim me CRDF Global për Higjienën Kibernetike

Trajnim nga AKSK në bashkëpunim me CRDF Global për Higjienën Kibernetike

When

28.05.2024    
12:00 am

Event Type

Ju ka ndodhur ndonjëherë që të dhënat tuaja personale të jenë rrezikuar në internet?

A jeni të gatshëm të mësoni më shumë për të mbrojtur veten dhe të tjerët nga këto rreziqe?
Ju ftojmë të regjistroheni në trajnimin online për higjienën kibernetike duke zgjedhur datën 28 ose 30 Maj në linkun e mëposhtëm:
Trajnimet do të zhvillohen ora ⏰09:30-15:30.
Ju mirëpresim!
AKSK zhvillon trajnimin me studentët e universiteteve pranë One Albania
AKSK