AKSK zhvillon trajnimin me studentët e universiteteve pranë One Albania

AKSK zhvillon trajnimin me studentët e universiteteve pranë One Albania

When

14.05.2024    
12:00 am

Event Type

Autoriteti Kombëtar për Sigurinë Kibernetike (AKSK) do të zhvillojë në datën 14 Maj gjatë orës 09:30-13:30 pranë ambienteve të kompanisë One Albania trajnim me studentë praktikantë nga Universitete të ndryshme. Ky trajnim do të udhëhiqet nga ekspertë të Autoritetit ku do të diskutohen tematikat mbi:

  • Sigurinë Kibernetike
  • Menaxhimin e një incidenti kibernetik ku u shpjeguan se cilat janë hapat që ndërmerren gjatë menaxhimit të një incidenti kibernetik
  • Pjesa praktike (Cyber Drill Exercise) ku u krye një simulim i rasteve të një incidenti kibernetik

Qëllimi i këtij trajnimi është rritja e kapaciteteve të studentëve dhe aftësimi i tyre në fushën e sigurisë kibernetike.

Trajnim Table TOP Exercise and Cyber Drill në Universitetin Aleksandër Xhuvani, Elbasan
AKSK