AKCESK do të zhvillojë CTF-në e rradhës në Fakultetin e Ekonomisë

AKCESK do të zhvillojë CTF-në e rradhës në Fakultetin e Ekonomisë

When

30.04.2024    
12:00 am

Event Type

Në datën 30 Prill, ora 13:00 do të zhvillohet në Fakultetin e Ekonomisë trajnim/leksion të hapur mbi Sigurinë Kibernetike nga ekspertët e AKCESK.

Në këtë trajnim, do të mësoni se si të zbatoni politikat dhe procedurat e sigurisë, të parandaloni sulmet kibernetike dhe të qëndroni të përditësuar mbi tendencat aktuale të kërcënimeve. Sesioni do të zhvillohet në formën e një simulimi kibernetik përmes platformës Cyber Drill.

Mos e humbisni këtë mundësi të jashtëzakonshme për të ndërtuar një themel të fortë për karrierën tuaj të ardhshme në sigurinë kibernetike.

🗓️30 Prill, 𝟐𝟎𝟐𝟒
🕐13:00
📍Fakulteti i Ekonomisë

Trajnim në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, UAMD, Durrës me temë: Table Top Exercises and Cyber Drill.
AKSK