Një pritje e ngrohtë nga stafi i AKCESK për përfaqësuesit e saj në CyberDrill 2024

Një pritje e ngrohtë nga stafi i AKCESK për përfaqësuesit e saj në CyberDrill 2024, të cilët u kthyen në shtëpi me trofeun e vendit të parë në këtë eveniment shumë të rëndësishëm ndërkombëtar.
Fitimi i një vendi të parë është gjithmonë një ngjarje emocionuese dhe frymëzuese për të gjithë. Por kur trofeu i përket përfaqësuesve te institucionit tënd ndihesh dyfish krenar dhe falenderues për punën e tyre të palodhur dhe përfaqësimin e denjë të vendit tonë në skenën ndërkombëtare.
Krenarë për ta!

                  
Tryeza e Rrumbullakët për Mbrojtjen e Fëmijëve në Internet
AKSK