Trajnimi i AKSK për rritjen e kapaciteteve të infrastrukturave kritike dhe të rëndësishme të informacionit me Policinë e Shtetit

Trajnimi i AKSK për rritjen e kapaciteteve të infrastrukturave kritike dhe të rëndësishme të informacionit me Policinë e Shtetit

When

27.05.2024 - 28.05.2024    
12:00 am

Event Type

Data: 27-28 Maj

Ora: 09:30 -13:30

Vendndodhja: Onsite

 

Trajnim nga AKSK në bashkëpunim me CRDF Global për Higjienën Kibernetike
AKSK