Trajnimi i AKSK për rritjen e kapaciteteve të infrastrukturave kritike dhe të rëndësishme të informacionit me Agjencinë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit (AKSHI)

Trajnimi i AKSK për rritjen e kapaciteteve të infrastrukturave kritike dhe të rëndësishme të informacionit me Agjencinë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit (AKSHI)

When

29.05.2024 - 30.05.2024    
12:00 am

Event Type

Data: 29-30 Maj
Ora: 09:00 -13:00
Vendndodhja: Onsite 
Trajnimi i AKSK për rritjen e kapaciteteve të infrastrukturave kritike dhe të rëndësishme të informacionit me Policinë e Shtetit
AKSK