Zyrtarisht AKCESK anëtarësohet në FIRST

Anëtarësimi në FIRST shënon angazhimin tonë për avancimin e sigurisë kibernetike dhe reagimin efektiv ndaj incidenteve. Të qenit pjesë e këtij Forumi ofron mundësi për të bashkëpunuar me komunitetin global të profesionistëve të sigurisë kibernetike, për të shkëmbyer njohuri dhe për të qëndruar në krah të zhvillimeve më të fundit në këtë fushë. Certifikata shoqëruese është një dëshmi për pjesëmarrjen tonë aktive dhe përkushtimin për të përmirësuar aftësitë tona të reagimit ndaj incidenteve në betejën e vazhdueshme kundër kërcënimeve kibernetike.

Buletini javor 19-23 Shkurt 2024
AKSK