Webinar online me temë: “Ndërgjegjësimi ndaj Inxhinierisë Sociale”

Në epokën e sotme digjitale, ne jemi të bombarduar vazhdimisht me informacion në internet. Por si mund të dalloni se çfarë është e vërtetë dhe çfarë është një kurth?

Autoriteti Kombëtar për Certifikimin Elektronik dhe Sigurinë Kibernetike do të organizojë webinarin me Temë: “Ndërgjegjësimi ndaj Inxhinierisë Sociale”. 

Pavarësisht nëse jeni një profesionist apo sapo keni filluar udhëtimin tuaj digjital, ky webinar është për ju dhe do t’ju pajisë me njohuritë për t’u mbrojtur kundër inxhinierisë sociale. E njohur kjo si një teknikë manipulimi, e cila i referohet teknikave të krimit kibernetik që përdorin ndërveprimet njerëzore për të fituar akses të paautorizuar të të dhënave.

Këto sesione informuese do të fillojnë në:

  • 29 Prill
  • Ora 15:00-16:00
  • Online
  • Trajnues: Jetmir Rajta

Registrimet për këtë webinar janë falas dhe mund të bëhen duke klikuar në formën e registrimit sipas linkut më poshtë:

https://aksk.gov.al/webinar-ndergjegjesimi-ndaj-inxhinierise-sociale/

ose për më shumë informacion vizitoni www.aksk.gov.al

Pjesëmarrja aktive e AKCESK në aktivitetin e OSCE mbi “Klasifikimin kombëtar të incidenteve kibernetike”
AKSK