Përfundoi me sukses eventi i Ditëve Ballkanike të Sigurisë Kibernetike

U përmbyll me sukses eventi i Ditëve Ballkanike të Sigurisë Kibernetike organizuar përgjatë datave 20-22 Mars.

AKCESK bëri bashkë në Durrës ekspertë të sigurisë kibernetike dhe zhvilloi trajnimin dy ditor përkrah CERT Polonia dhe FIRST.

Ky event u organizua me DCAF (Geneva Centre for Security Sector Governance) dhe FIRST (Forum of Incident Response and Security Teams) dhe me mbështetjen e Qeverisë Britanike.

            

               

 

 

Zhvillohen në Shqipëri Ditët e Ballkanit për Sigurinë Kibernetike 
AKSK