Një Cyber Drill i Suksesshëm Falë Ekspertëve Të Autoritetit Kombëtar për Sigurinë Kibernetike

Autoritetit Kombëtar për Sigurinë Kibernetike gjen rastin të falenderojë ekspertët Erand Elmazi, Gerald Bici, Ergis Gaxho, Enxhi Mete, Adriano Lleshi, Redon Hoxha, Bledar Kacadej, Kristian Josifi dhe Franc Zylyftari për një Cyber Drill tepër të suksesshëm!

Përfshirja dhe entuziazmi i të rinjve ishte jashtëzakonisht frymëzues. Faleminderit për kontributin tuaj në nxitjen e dijes dhe ndërtimin e një mjedisi të sigurt kibernetik.

      
Western Balkans Cyber Camp 2024
AKSK