Këshilli i Sigurisë Kibernetike të Emirateve të Bashkuara Arabe nderon fituesit e Komepticionit Global – Shqipëria në vend të parë

Me përfundimin e aktiviteteve të ditës së fundit të Konferencës dhe Kompeticionit Global të Sigurisë Kibernetike 2024, Këshilli i Sigurisë Kibernetike të Emirateve të Bashkuara Arabe nderoi fituesit e ushtrimeve të sigurisë kibernetike që synojnë forcimin e aftësive globale të sigurisë kibernetike, rritjen e bashkëpunimit ndërkombëtar, rritjen e gatishmërisë për t’iu kundërvënë kërcënimeve kibernetike në zhvillim dhe përmirësimin e aftësive të reagimit ndaj incidenteve për të mbrojtur sektorët e infrastrukturave kritike.

 

     

Adresimi i sulmeve kibernetike, Shqipëria merr vendin e parë në Emiratet e Bashkuara Arabe
AKSK