Events Calendar

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
M
T
W
T
F
S
S
1
3
4
5
6
7
8
11
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
12:00 AM - Cyber Fortress
24
25
27
28
29
30
31
1
2
3
4
AKSK Organizon Takimin mbi Procedurat e Menaxhimit të Incidenteve
02.07.2024    
9:00 am - 1:00 pm
Data: 2 Korrik Ora: 09:00- 13:00 Vendndodhja: Tirana International Hotel
Conference: " Cybersecurity Challenges and Opportunities in the Western Balkans"
09.07.2024    
12:00 am
Date: July 9 Time: 09:00 -17:30 Location: Maritim Plaza Tirana
Konferenca: "Sfidat dhe Mundësitë e Sigurisë Kibernetike në Ballkanin Perëndimor"
09.07.2024    
12:00 am
Data: 9 Korrik Ora: 09:00 -17:30 Vendndodhja: Maritim Plaza Tirana
AKSK Organizon Takimin për Metodologjinë e Identifikimit të Infrastrukturave Kritike dhe të Rëndësishme të Informacionit
10.07.2024    
12:00 am
Data: 10 Korrik Ora: 09:00- 13:00 Vendndodhja: Tirana International Hotel
17 Jul
17.07.2024 - 18.07.2024    
3:00 pm - 4:00 pm
Data: 17-18 Korrik Ora: 09:30 -13:00 Vendndodhja: Tirana International Hotel
23 Jul
23.07.2024 - 24.07.2024    
12:00 am
AKSK në bashkëpunim me CRDF do të organizojë eventin "Cyber Fortress" Data: 23 - 24 Korrik Vendndodhja: Xheko Imperial Hotel
Events on 23.07.2024
23 Jul
23 Jul 24
AKSK