Fjala e Zv.Kryeministres në konferencën vjetore lidhur me progresin e arritur në fushën e sigurisë kibernetike

Në konferencën  për shtyp lidhur me prioritetet në Infrastrukturë, Zv.Kryeministrja Belinda Balluku në fjalën e saj theksoi progresin e arritur në fushën e sigurisë kibernetike duke përfshirë reformën legjislative si dhe ngritjen e Qendrës Operacionale të Monitorimit.

Gjithashtu në përmbushje të objektivave për të arritur standartet ndërkombëtare në fushën e sigurisë kibernetike, u theksua edhe ngritja e laboratoreve si pjesë e rëndësishme e SOC Kombëtar

 

Buletini javor 25-29 Dhjetor 2023
AKSK