Panairi inovativ “Future2Tech”

When

21.09.2023 - 22.09.2023    
9:00 am - 8:00 pm

Event Type

Në datat 21 & 22 Shtator, AKCESK ju pret në stendën e tij, në panairin inovativ “Future2Tech”.
Panairi do të krijojë mundësi të reja ndërveprimi mes sipërmarrjeve të fushës së teknologjisë dhe rritjen e përdorimit të saj në të gjitha proçeset krijuese.

PALLATI I KONGRESEVE
Ora: 09:00 – 20:00
Linku i regjistrimit: https://futuretotech.al/visitor/
Turneu Virtual Kibernetik SANS CEE CYBER TOURNAMENT
AKSK