AKCESK, pjesë e festivalit të parë të inovacionit në Tiranë Innovation Nest Tirana

When

08.09.2023 - 10.09.2023    
9:00 am - 8:00 pm

Event Type

AKCESK, pjesë e festivalit të parë të inovacionit në Tiranë Innovation Nest Tirana, nën sloganin “Lidhuni me Botën”, “Lidhuni me Njëri-Tjetrin” dhe “Lidhuni me të ardhmen”.

Në datat 8-9-10 Shtator, pranë Parkut Olimpik, ju ftojmë të vizitoni stendën e Autoritetit për të rritur ndërgjegjësimin tuaj në fushën e sigurisë kibernetike!

   

AKSK