Events

23 Jul

Cyber Fortress

23.07.2024 - 24.07.2024    
12:00 am
AKSK në bashkëpunim me CRDF do të organizojë eventin "Cyber Fortress" Data: 23 - 24 Korrik Vendndodhja: Xheko Imperial Hotel
24 Jul

Cyber Fortress

24.07.2024    
12:00 am
AKSK në bashkëpunim me CRDF do të organizojë eventin “Cyber Fortress”Data: 23 – 24 KorrikVendndodhja: Xheko Imperial Hotel
Online Webinar on "Cyber Attacks, Attack Vectors and Defense against Them"

Online Webinar on "Cyber Attacks, Attack Vectors and Defense against Them"

26.07.2024    
3:00 pm - 4:00 pm
The National Cyber ​​Security Authority will organize the next webinar with the Topic: "Cyber ​​Attacks, Attack Vectors and Defense Against Them". Whether you are a [...]
Webinarin online me temë: “Sulmet Kibernetike, Vektorët e Sulmeve dhe Mbrojtja ndaj tyre”

Webinarin online me temë: “Sulmet Kibernetike, Vektorët e Sulmeve dhe Mbrojtja ndaj tyre”

26.07.2024    
3:00 pm - 4:00 pm
Autoriteti Kombëtar për Sigurinë Kibernetike do të organizojë webinarin e radhës me Temë: “Sulmet Kibernetike, Vektorët e Sulmeve dhe Mbrojtja ndaj tyre”. Pavarësisht nëse jeni profesionist me [...]
24 Sep
26 Sep

Powered by Events Manager

AKSK