BCD 2024

Balkan Cybersecurity Days – Agjenda

Duke bashkuar profesionistë të sigurisë kibernetike nga sektori publik dhe privat, agjenda përfshin një hapje të nivelit të lartë, një panel për promovimin e talenteve të sigurisë kibernetike dhe sesione plenare në përgjigje të thirrjes së FIRST për dokumente. Ditët e dyta dhe të treta përmbajnë sesione trajnimi teknik.

Gjuha e ngjarjes është anglishtja. Vendi i ngjarjes është Hotel Adriatik, me vendndodhje në Plazh, Rruga Pavaresia, Durrës, Shqipëri.

Kjo ngjarje organizohet në kuadër të projektit rajonal të DCAF, “Qeverisja e mirë në sigurinë kibernetike në Ballkanin Perëndimor”, financuar nga Zyra e Jashtme dhe Commonwealth e Qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar (FCDO).

 

 

 

Buletini Javor 1-5 Janar 2024
AKSK