AKCESK në një takim me përfaqësues të qeverisë amerikane.

Në kuadër të partneritetit strategjik me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe angazhimit për forcimin e sigurisë kibernetike në nivel kombëtar, AKCESK zhvilloi sot një takim me përfaqësues të qeverisë amerikane. Në fokus të takimit ishin mundësitë e bashkëpunimit për rritjen e kapaciteteve të sigurisë kibernetike dhe diskutimet treguan një perspektivë të qartë të bashkëpunimit në këtë drejtim.

Përditësim mbi situatën pas sulmit kibernetik në INSTAT
AKSK