Takimi i metodologjisë për “Përcaktimin e procedurave për identifikimin, klasifikimin, përshkallëzimin dhe menaxhimin e krizës kibernetike”

Takimi i metodologjisë për “Përcaktimin e procedurave për identifikimin, klasifikimin, përshkallëzimin dhe menaxhimin e krizës kibernetike”

When

12.07.2024    
12:00 am

Event Type

Data: 12 Korrik

Ora: 09:00- 13:00

Vendndodhja: Tirana International Hotel

AKSK Organizon Takimin për Metodologjinë e Identifikimit të Infrastrukturave Kritike dhe të Rëndësishme të Informacionit
AKSK