AKSK Organizon Takimin për Metodologjinë e Identifikimit të Infrastrukturave Kritike dhe të Rëndësishme të Informacionit

AKSK Organizon Takimin për Metodologjinë e Identifikimit të Infrastrukturave Kritike dhe të Rëndësishme të Informacionit

When

10.07.2024    
12:00 am

Event Type

Data: 10 Korrik

Ora: 09:00- 13:00

Vendndodhja: Tirana International Hotel

AKSK Organizon Takimin Përmbyllës për Metodologjinë e Identifikimit të Infrastrukturave Kritike dhe të Rëndësishme të Informacionit
AKSK