AKSK Organizon Takimin Përmbyllës për Metodologjinë e Identifikimit të Infrastrukturave Kritike dhe të Rëndësishme të Informacionit

AKSK Organizon Takimin Përmbyllës për Metodologjinë e Identifikimit të Infrastrukturave Kritike dhe të Rëndësishme të Informacionit

When

12.06.2024    
12:00 am

Event Type

Data: 12 Qershor

Ora: 09:00- 13:00

Vendndodhja: Rogner Hotel

Online Webinar on “Cybersecurity Governance and Standards”
AKSK