Trajnimi i AKSK për rritjen e kapaciteteve të infrastrukturave kritike dhe të rëndësishme të informacionit me sektorin e Turizmit dhe Prodhimit

When

17.07.2024 - 18.07.2024    
3:00 pm - 4:00 pm

Event Type

Data: 17-18 Korrik

Ora: 09:30 -13:00

Vendndodhja: Tirana International Hotel

Conference: ” Cybersecurity Challenges and Opportunities in the Western Balkans”
AKSK