Tryeza për Simulimin e Menaxhimit të një Krize Kibernetike

Tryeza për Simulimin e Menaxhimit të një Krize Kibernetike

When

03.04.2024    
12:00 am

Event Type

Pjesëmarrës në Tryezën për Simulimin e Menaxhimit të një Krize Kibernetike:  Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit (AKSHI), Ministria e Brendshme, Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, Ministria e Drejtësisë, Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme, Prokuroria e Përgjithshme, Shërbimi Informativ i Shtetit dhe përfaqësues nga sektori bankar.

Vendndodhja: Europa House

Data: 3 Prill

 

        

Trajnimi i AKCESK për rritjen e kapaciteteve të infrastrukturave kritike dhe të rëndësishme me Sektorët e Transportit, Energjisë dhe Ujit
AKSK